vervoerdersaansprakelijkheidverzekering
vervoerdersaansprakelijkheidverzekering

Redenen voor afsluiten van een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Er zijn gegronde redenen om voor een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering te kiezen. Aansprakelijk worden gesteld voor vervoersschade kan immers flink in de papieren lopen. Ook kan een klant of afnemer een vergoeding vragen bij zaken waar u totaal geen controle over heeft. Denkt u maar eens aan brand, diefstal of bijvoorbeeld ongevallen. Of in die gevallen waarin u onbeperkt aansprakelijk wordt gesteld, de zogenaamde doorbreking CMR-limiet.

Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering bent u tegen al deze gebeurtenissen verzekerd. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en is de financiële gezondheid van uw transportbedrijf gewaarborgd.
Direct naar bedrijven transportverzekeringen

Nellestijn neemt u werk uit handen en geeft onafhankelijk advies

Er bestaan meerdere aanbieders van vervoerdersaansprakelijkheidsverzekeringen. Welke voor u het meest geschikt is, hangt van meerdere factoren af. Bijvoorbeeld van het type goederen dat u vervoert en de zaken die u verzekerd wilt hebben.

Een passende vervoerdersaansprakelijkjheidsverzekering vinden is daarom een grote uitdaging. Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. kan u bijstaan met jarenlange ervaring en haar specialistische kennis van de verschillende verzekeringen. Wij werken geheel onafhankelijk, wat betekent dat wij uitsluitend de beste match voor uw eisen zoeken. Meer weten? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend complete offerte.
Direct naar bedrijven transportverzekeringen