vervoerdersaansprakelijkheid verzekering
vervoerdersaansprakelijkheid verzekering

Vervoerdersaansprakelijkheid verzekering van Nellestijn

Als transportbedrijf vertegenwoordigt u op de weg een grote waarde. De goederen die u vervoert moeten daarom zo efficiënt en veilig mogelijk op de plaats van bestemming aankomen. Maar dat het hierbij om mensenwerk gaat, mogen wij niet vergeten. Een vervoerdersaansprakelijkheid verzekering is dan ook noodzakelijk.

Als u als vervoerder betrokken raakt bij een ongeval of een schadeclaim blijven u veel zorgen bespaard door een vervoerdersaansprakelijkheid verzekering.
Direct naar bedrijven transportverzekeringen

Transport: verzekeringen afsluiten is verstandig

Er is geen wereld zo gevarieerd en onvoorspelbaar als die van het transport. Verzekeringen afsluiten voor onvoorziene gebeurtenissen is daarom een verstandige maatregel. Zo bent u met een vervoerdersaansprakelijkheid verzekering gedekt tegen de gevolgen voortvloeiend uit de wettelijke bepalingen van de CMR en de AVC. Omdat de schadeclaims in deze situaties flink in de papieren kunnen lopen, is uw bedrijfscontinuïteit gegarandeerd. Dankzij verzekeringen tegen vervoerdersaansprakelijkheid.
Direct naar bedrijven transportverzekeringen

Koel/vriesvervoer en containervervoer

Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. werkt vooral voor bedrijven die actief zijn in de transport. Verzekeringen afsluiten is voor ons een dagelijkse bezigheid, en met meer dan 15 jaar ervaring kunt u zich geen betere partner wensen. Graag helpen wij ook u bij het zoeken van de juiste vervoerdersaansprakelijkheid verzekering. Deze verzekering komt goed van pas als u bijvoorbeeld glasvervoer en containervervoer uitvoert en alle andere vormen van transport.

Doordat wij geheel onafhankelijk werken zullen wij u geen kat in de zak aanbieden. In plaats daarvan gaan wij op zoek naar een maatwerkoplossing, zodat u met een gerust gevoel de weg op kunt. Vraag daarom vandaag nog uw offerte aan. Eenvoudig en snel door het invullen van het contactformulier op deze website.
Direct naar bedrijven transportverzekeringen