truck lease
truck lease

Kies voor truck lease

Als de zaken voor u als transportbedrijf goed gaan, is het logisch dat u wilt uitbreiden. Een nieuwe truck is dan een goed idee. Maar als de investering in een nieuwe vrachtwagen te groot is, kunnen wij een passende truck lease voor u regelen. Kort gezegd: u kiest de vrachtwagen uit en wij regelen de financiering.

De voordelen van een truck lease zijn talrijk. Zo bent u niet in één klap een groot bedrag kwijt, maar verdeelt u het aankoopbedrag over een langere periode. De rente is daarbij aftrekbaar van de belasting en aanvullende diensten zijn ook beschikbaar. Als specialist in leasing kan Nellestijn Leasing B.V. u hier alles over vertellen.
Direct naar leasing truck trailer

Vrijblijvende offerte voor een truck lease aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een truck lease maar heeft u niet de tijd om ingewikkelde voorwaarden en verschillende financiers te vergelijken? Of wilt u een truck verzekering afsluiten maar vertrouwt u liever op een expert? Laat Nellestijn Leasing B.V. dan het werk voor u doen. Wij kennen de aanbieders en kunnen een oplossing op maat bieden. Want ieder transportbedrijf heeft weer andere wensen. Vul daarom snel het formulier in om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij gaan dan meteen voor u aan de slag.
Direct naar leasing truck trailer