transportverzekering
transportverzekering

Een transportverzekering is een verstandige keuze

Als u goederen vervoert, bijvoorbeeld bij import of export, kiest u natuurlijk voor een goede transporteur. Maar ondanks alle goede zorgen kunnen uw goederen beschadigd raken. En dat hoeft heus niet alleen bij het laden en lossen te zijn. Ook brengen interne transportmiddelen risico’s met zich mee. Om maar te zwijgen over diefstal, brand en slechte stuwage. Met een transportverzekering van Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. dekt u zich hiertegen in.

Een transportverzekering afsluiten bij Nellestijn helpt u zich in te dekken tegen de financiële risico’s die u loopt tijdens transport.
Direct naar bedrijven goederen verzekeringen

Goederentransportverzekeringen op maat

Natuurlijk vervoert niet iedere ondernemer dezelfde goederen. Daarom leveren wij goederentransportverzekeringen op maat. Hiervoor vergelijken wij alle verzekeraars, waardoor wij u een transportverzekering kunnen bieden die aansluit bij uw wensen.

Een transportverzekering van Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. dekt u in tegen materiële schade. Naar keuze kunt u deze transportverzekering uitbreiden met een dekking van transportbedrijfsschade (bedrijfsonderbreking en vertraging) en averij grosserecht (schade van derden).
Direct naar bedrijven goederen verzekeringen

Goederentransport? Verzekeringen afsluiten goed idee

Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. heeft jarenlange ervaring in het vergelijken en afsluiten van goederentransportverzekeringen. Op deze website ziet u een aantal voorbeelden van door ons afgehandelde schade. Zo krijgt u een idee van de complexe situaties die kunnen ontstaan en de service die wij kunnen bieden.

Gun uw goederen de transportverzekering waar ze om vragen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze gepersonaliseerde goederentransport verzekeringen door te nemen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte. Verzekeren is namelijk iets waar u niet vroeg genoeg mee kunt beginnen.
Direct naar bedrijven goederen verzekeringen