Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V.: het zekere voor het onzekere

Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. is een uitstekende partner bij het kiezen van de beste verzekering. De dienstverlening van Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. gaat echter veel verder. Personal Finance in de meest brede zin van het woord: dat is Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. Onafhankelijkheid en duidelijkheid is het devies. Nellestijn kent geen enkele verplichting aan welke maatschappij dan ook. Nellestijn scoort hoog als het gaat om het vinden van de perfecte match tussen verzekeraar en klant.

Nellestijn is Register Makelaar in Assurantiën bij de RMIA, een status waarop slechts een select aantal assurantiespecialisten zich mag en kan beroepen. Onafhankelijk en duidelijk. Met geen enkele vaste verplichting aan welke partij dan ook. Nellestijn scoort hoog als het gaat om de creatie van the perfect match in de financiële markten.

En natuurlijk is ons bedrijf aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijke instantie waar u een eventueel geschil kunt voorleggen.

Voor het verlenen van financiële diensten als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft) beschikken wij over de vereiste vergunning. Het nummer van onze vergunning is 12002363.

De Nellestijn Dienstenwijzer voorziet u van alle informatie die wij u conform de Wet op het financieel toezicht moeten verstrekken.

nellestijnpic-2pic-3