image
Home > Over Nellestijn

Over Nellestijn

Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V.: het zekere voor het onzekere

Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. is een uitstekende partner bij het kiezen van de beste verzekering. De dienstverlening van Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. gaat echter veel verder. Personal Finance in de meest brede zin van het woord: dat is Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. Onafhankelijkheid en duidelijkheid is het devies. Nellestijn kent geen enkele verplichting aan welke maatschappij dan ook. Nellestijn scoort hoog als het gaat om het vinden van de perfecte match tussen verzekeraar en klant.

Nellestijn is Register Makelaar in Assurantiën bij de RMIA, een status waarop slechts een select aantal assurantiespecialisten zich mag en kan beroepen. Onafhankelijk en duidelijk. Met geen enkele vaste verplichting aan welke partij dan ook. Nellestijn scoort hoog als het gaat om de creatie van the perfect match in de financiële markten.

 
     

En natuurlijk is ons bedrijf aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijke instantie waar u een eventueel geschil kunt voorleggen.

 

     

Voor het verlenen van financiële diensten als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft) beschikken wij over de vereiste vergunning. Het nummer van onze vergunning is 12002363.

 
     

De Nellestijn Dienstenwijzer voorziet u van alle informatie die wij u conform de Wet op het financieel toezicht moeten verstrekken.

 

  dienstenwijzer

 

Voor een beschrijving van onze diensten kijk op ons dienstverleningsdocument.

 

   
   
Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. is tevens erkend door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. De erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.  

Nellestijn Leasing B.V.

Gespecialiseerd in het leasen van trucks, trailers, verkoopwagens en bestelwagens. Maatwerk van uw lease-overeenkomst is bij ons "standaardwerk". Ook al lijken disciplines als Verzekeringen en Leasing ogenschijnlijk totaal verschillende interesse gebieden, voor Nellestijn liggen deze zaken volstrekt in elkaars verlengde en is er vrijwel altijd sprake van overlapping. En dat heeft alles te maken met de even geïntegreerde als specifieke aanpak van Nellestijn, ook wel geafficheerd als 'de Nellestijn-methode'.

Netwerk en expertise

Sinds medio 1995 heeft Nellestijn een netwerk opgebouwd van verzekeringsmaatschappijen, banken, kapitaalverstrekkers, accountants en belastingadviseurs. Voor de zakelijke markt kent Nellestijn de specialisaties in het verzekeren van Trucks en Trailers, Bedrijfsmatige risico's en Truck- & Trailerleasing.

U begrijpt dat de boodschap en de absolute meerwaarde van 'de Nellestijn-methode' zich niet laat communiceren binnen de kaders van deze website.

Vraag daarom naar een vrijblijvend onderhoud en maak daarvoor gebruik van het reactieformulier op deze website. Praten kost niets en wij verzekeren u dat de kwaliteit van uw uiteindelijke beslissing sterk toeneemt als u ons inschakelt in het meest primaire stadium van uw plannen.

Wilt u meteen een afspraak of meer informatie? Klik dan hier en vul het formulier in.