image
 
Home > Truck & Trailer lease

Truck & Trailer lease

De aanschaf van kostbare kapitaalgoederen is voor menig transporteur een zaak van levensbelang. Professionele hulp en een degelijke ter zake kundige partner is geen overbodige luxe. Waarom? Leasing is specialistenwerk. Langdurige beslissingsprocessen kosten de transporteur tijd en dus geld. Bovendien is de materie complex en voor een transporteur geen dagelijkse kost. Beter is het daarom te focussen op de eigen core business en specialistenwerk ook daadwerkelijk aan specialisten over te laten. Nellestijn Leasing B.V. is zo'n professional. Al meer dan 15 jaar.

De vaak tijdrovende activiteit van productvergelijking is voor Nellestijn Leasing B.V. dagelijks werk. Nellestijn weet de weg en is daardoor in staat in korte tijd een maatwerkoplossing te bieden die exact aansluit bij de behoeften en wensen van uw bedrijf of van uw cliënt.

Financieringsvraagstukken zijn 'de business' van Nellestijn Leasing B.V. Een bedrijf dat zijn sporen in de wereld van Truck- en Trailerleasing en Bedrijfshypotheken ruimschoots heeft verdiend en op het terrein van leasing en financiering van kapitaalgoederen als geen ander het klappen van de zweep kent. Onafhankelijk van welke bank of maatschappij ook is Nellestijn als geen ander in staat een passende kredietvorm te realiseren voor bedrijfsmatige investeringen. Snel en adequaat. Ervaring, vakkunde, betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn kwalificaties die recht doen aan het zakelijk profiel van Nellestijn Leasing B.V.

Nellestijn Leasing B.V. kan door haar ruime ervaring in de financieringsbranche u de oplossing bieden die het beste bij u past.

Wat zijn uw voordelen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Nellestijn Leasing B.V., gebruik dan het reactieformulier voor meer informatie en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.