kredietverzekering
kredietverzekering

Wat is een kredietverzekering?

Als u op krediet goederen of diensten aan een klant levert, loopt u risico. Want vooral in economisch roerige tijden hebben debiteuren moeite om aan hun betalingsverplichtingen te voldoen. Met een kredietverzekering dekt u zich in tegen dit risico. En voorkomt u dat de financiële structuur van uw bedrijf wordt verstoord.

Met een kredietverzekering weet u zeker dat u betaald wordt. De verzekeraar keert bij faillissement of surseance meteen uit, en in de overige gevallen ontvangt u binnen 180 dagen 75% - 90% van de geleden schade. Kortom: met een kredietverzekering is uw continuïteit verzekerd.
Direct naar bedrijven kredietverzekering

Kredietverzekering sluit u af bij dé onafhankelijke expert

Een kredietverzekering afsluiten doet u niet bij zomaar een aanbieder. Een verzekeraar die begrijpt wat u verkoopt en een snelle betaling garandeert verdient natuurlijk de voorkeur. Maar omdat er heel wat tijd gaat zitten in het vergelijken van verzekeringen, kunt u deze klus het beste aan ons overlaten. Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V. heeft namelijk jarenlange ervaring in het vergelijken van polissen. Geheel onafhankelijk en in dienst van u, de klant.

Wilt u een kredietverzekering afsluiten of een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken.
Direct naar bedrijven kredietverzekering