full operational lease
full operational lease

Ontdek onze Full Operational Lease

Nellestijn Leasing B.V. begrijpt dat niet ieder bedrijf een lease volgens dezelfde voorwaarden wil. Daarom bieden wij naast Netto-Operational Lease ook Full Operational Lease. Bij Full Operational Lease verzorgt Nellestijn nog steeds de aankoop van het gewenste voertuig of werkmaterieel, maar kunt u ook een aantal extra’s contracteren.

Bij de Full Operational Lease krijgt u aantrekkelijke uitbreidingsopties die het gebruiksgemak en de veiligheid van uw equipment lease verhogen. Hierbij kunt u denken aan reparatie, onderhoud, verzekering, wegenbelasting en banden.
Direct naar leasing full operational

Full Operational Lease: een ideale operating lease

Met een Full Operational Lease heeft u nergens meer omkijken naar en profiteert uw bedrijf volop van de voordelen die een lease biedt. U hoeft dus geen grote investering te doen en het leaseobject beïnvloedt uw liquiditeitspositie niet. Net als bij de andere leasevormen biedt de Full Operational Lease ook een koopoptie.
Direct naar leasing full operationalOfferte voor uw persoonlijke lease

Bijna iedere ondernemer kan profiteren van lease. Transportbedrijven kunnen wij van dienst zijn met truck leasing en agrariërs met bijvoorbeeld landbouwwerktuigen lease.

Heeft u interesse in een operating lease van Nellestijn? Neem dan contact met ons op en wij sturen u onmiddellijk een persoonlijke offerte. Een full operational lease afsluiten, uiteraard in grondige samenspraak, is snel geregeld.
Direct naar leasing full operational