financial lease
financial lease

Voordelen van een financial lease

Een financial lease is een krediet tegen 100% van de waarde van het leaseobject. Bij een financial lease profiteert u van diverse voordelen. Bijvoorbeeld op fiscaal gebied, want de rente is aftrekbaar. En doordat de maandelijkse termijn gedurende de looptijd niet verandert, is dit intern goed te budgetteren.

De financial lease dus een ideale oplossing voor bedrijven die materieel nodig hebben, maar niet de middelen hebben voor deze vaak grote investering. Of het nu een vrachtwagenkraan of een silo oplegger betreft, aan het einde van de looptijd komt het object in uw bezit.

Wilt u financial lease afsluiten? Neem contact op met Nellestijn voor meer informatie.
Direct naar leasing financial

Financial lease afsluiten bij de specialist

Bijna ieder bedrijf kan met een financial lease profiteren van nieuw materieel. Maar wat niet ieder bedrijf lukt is het vinden van de beste deal. Want voordat u de financial lease kunt afsluiten, komt u een grote hoeveelheid aanbieders met mooie beloften en heel veel kleine lettertjes tegen.

Nellestijn Leasing B.V. helpt u graag. Als specialist in allerlei bijzondere leasevormen kennen wij de aanbieders en hun voorwaarden. Zo kunnen wij snel het kaf van het koren scheiden en een interessante financial lease-offerte opmaken. Heeft u interesse in onze financial leases? Neem dan contact met ons op. U zult merken dat wij een uitstekende service verlenen.
Direct naar leasing financial