image
 
Home > Bedrijven > Eigen rijderspakket

Bedrijven - Eigen rijderspakket

Speciaal voor de Eigen Rijder en Kleine Transportbedrijven heeft Nellestijn Makelaars in Assurantien BV in samenwerking met een zeer gerenommeerde verzekeringsmaatschappij het Eigen Rijders Pakket ontwikkelt. Een uniek product met uitstekende polisvoorwaarden, geen dubbele dekkingen en een super scherpe premie.

En verder:

Kijk eens naar onderstaande voorbeelden:

Marco van der Veer, MaVeTrans

Trotse eigenaar van een VOLVO FH 12.420 en een KRONE Tautliner, rijdt voornamelijk op Spanje, groepage vervoer stukgoederen. Marco betaald voor het Eigen Rijders Pakket, bestaande uit een uitstekende polis voor zijn truck en trailer, en vervoerdersaansprakelijkheid polis slechts € 289,- per maand !

Marco    

 
Door een kennis werd ik geattendeerd op het Eigen Rijders Pakket van Nellestijn. Ik heb hen gebeld en dezelfde dag had ik per e-mail een super offerte ontvangen. Nellestijn heeft mijn oude verzekeringen opgezegd en het bespaarde mij ruim € 225,- per maand !

In deze moeilijke tijden een prachtige besparing !

 

Rob de Vries, NorwayTransCold

Een dikke SCANIA V8 R620, SCHMITZ Koel/vriestrailer, geconditioneerd transport op de Scandinavische landen. Rob betaald voor zijn pakket inclusief uitgebreide koel/vries dekking slechts            € 396,- per maand !

Rob

 
Ik leerde Nellestijn kennen toen ik bij mijn vorige werkgever met mijn VOLVO in Noorwegen op zijn kant ging. Ondanks dat het ongeval in het weekeinde plaats vond kon ik toch met Nellestijn bellen, deze mensen hadden direct de juiste mensen ter plaatse om de schade te regelen aan de truck en lading, ook voor mij regelden zij een hotel zodat ik even van de schrik kon bijkomen. Later hoorde ik van mijn baas dat de schade financieel snel en correct geregeld was. Je zult wel begrijpen dat toen ik ging starten als Eigen Rijder direct contact heb gezocht met Nellestijn om mijn verzekeringen te regelen !

 

Dit zijn een aantal voorbeelden van tevreden relaties. Ook voor u kan Nellestijn een passend pakket aanbieden. Naast het "standaardpakket" biedt Nellestijn u ook maatwerk, bijvoorbeeld uw vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering kunnen wij uitbreiden met een dekking "Doorbreking CMR-limiet", een must als u regelmatig hoogwaardige goederen vervoert.

Informeer er naar want Nellestijn is niet voor niets Register Makelaar in Assurantiën: deskundig, betrouwbaar, en zonder meer concurrerend.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Nellestijn Makelaar in Assurantiën B.V.